Blog: Back on the pill

Jag har enna jävla flussrelaterade problem just nu. Min fluss som inte är halsfluss förblir oklar och närvarande. Förra veckans råd från fröken doktor som löd att vila dög inte. Efter att ha legat nerpackad i en riktigt svettig säng – alltså vi pratar riktigt, riktigt svettigt, hade örngottet varit en grå t-shirt hade det enbart haft en LP-skiva som täckt båda armhålorna; självaste Antonio Camacho hade varit avundsjuk på mitt örngott – kände jag mig flussfri, men så fort jag spenderade sju timmar av min måndag på universitetet så kom det tillbaka.

Därför är jag tillbaka på p-piller igen – penicillin. Det var ett tag sedan vi sågs. Senast var i augusti tror jag. Men det är dålig fart på pillrena nu märker jag. När halsproblemen började för två år sedan fick jag p-piller som jag slocknade av inom 10 minuter efter att jag tog dem. Det var positivt. Nu händer ingenting; jag blir knappt frisk. Och att då inte ens få njuta av en “complimentary powernap (aka Earth Hour)” tycker jag är dåligt.

Men vad ska man göra?

Imorgon händer det grejer vill jag lova. Först ska jag på rikemansauktion för att bevittna och intervjua folk som köper antikviteter för tusentals pund. Visste du för övrigt att Billy-Bob Thornton är rädd för antika möbler? Jag visste det, och nu vet du också det.

Efter auktionen ska jag på hoarding-möte i East London Bruva! Jag ska bevittna och intervjua folk som har problem med att de samlar på sig massa skräp och inte klarar av att slänga saker. Tvångstankar.

Efter det ska jag hem och svettas i sängen. Det ska bli skoj.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: