Ett trött inlägg

Det börjar ramla in mail från diverse svenska medier i mailinkorgen. Det handlar om svar på ansökningar om sommararbete och kort sagt: än så länge ser det ut att bli Telia denna sommar också…

Jag är ganska trött för tillfället. En första aning säger att det har att göra med mycket stress över skolarbete. En andra säger att om man adderar lite medicin och smärtstillande på det så blir kroppen en enda stor tröghetscocktail.

Just nu ser jag mest fram emot den 28:e maj. Dagen efter att mina allra sista uppgifter är inlämnade och dagen då jag förhoppningsvis råkar ramla in på Wembley för att se en Champions League-final.

Sedan ska jag fram till den 25 juni njuta av en vecka på the Guardian Sport, en vecka på FourFourTwo, och två veckors semester i ett somrigt London. Sedan flyttar jag hem till Sverige igen. Och då ska jag njuta lite av ett somrigt Sverige, och förhoppningsvis av ett nytt jobb.

Fast om hur det blir med det där vet jag ju inte riktigt. Jag har levt i ovisshet sedan hösten 2008 och det verkar fortsätta så ett tag till. Är det något jag njuter av? Nej, knappast.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: